Ruotsin miljonääriäiti Gunilla paljasti nuoruuden biksukuvansa – työskenteli aikoinaan mallina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta suomalaisille tutuksi tullut realitypersoona Gunilla Persson on kiistelty henkilö, joka herättää monenlaisia tunteita. Malliuraa nuorempana tehnyt Gunilla tuomittiin taannoin petoksesta hänen nostettuaan tukia Ruotsin Vakuutuskassasta perusteettomasti, koska hän asuu nykyisin Yhdysvalloissa.

Nyt kohujulkkis on julkaissut verkossa arkistokuviaan, joissa hänet nähdään poseeraamassa biksuissa Ranskan Rivieralla sijaitsevan luksusvillan uima-altaalla. Kuvat on hänen mukaansa ikuistettu vuonna 1990. Arkistokuva osoittavat, että Gunilla on tosiaan joskus tehnyt malliuraa.

Gunilla Persson sai lopulta potkut Ruotsin miljonääriäidit -hittisarjasta. Hän on sittemmin tähdittänyt ruotsalaista laihdutusohjelmaa, jossa julkkikset yrittävät pudottaa painoaan televisiokameroiden seuratessa. Gunilla Persson on ollut pitkin vuotta otsikoissa ikävissä merkeissä, koska hänet pidätettiin keväällä Miamissa aurinkolasivarkaudesta.