Äänestys: Suomen paras thaimaalainen ravintola löytyy Helsingistä

Matkailu Ruoka · Terhi Piiroinen

Suomesta voi olla monen mielestä vaikea löytää autenttista thaimaalaista ruokaa. Ravintolamedia Toptaste on nyt kysynyt asiakkailta, missä he ovat mielestään nauttineet parasta thaimaalaista ruokaa. Voittajaksi valikoitui helsinkiläinen Bangkok 9.

Voittajaperusteluiden mukaan Helsingin Kaivokadulla sijaitseva Bangkok 9 tarjoaa tuoreita ja aitoja thaimaalaisia katuruokia ja ravintola-annoksia fusion tyylillä, joka on täynnä makuja. Ravintola käyttää vain tuoreita elintarvikkeita ja vihanneksia sekä aitoja thaimaalaisia yrttejä ja mausteita.

1. Bangkok 9

2. Thai & Laos, Tampere

3. Thai Orchid Villa, Helsinki

4. Lemongrass, Helsinki

5. Muang Thai, Jyväskylä

6. Suan Aahan, Sipoo

7. Ravintola Maneerat, Turku

8. Sawaddee, Hämeenlinna

9. The One Thai Kitchen, Vantaa

10. Siam Thai Modern, Helsinki