Kalkkarokäärme oli naista vastassa ovella – pelottava kohtaaminen videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yllättävä käärmeen kohtaaminen saa useimmat ihmiset joko jähmettymään aloilleen tai juoksemaan hätääntyneenä kauemmas. Tällä kerralla eräs nainen koki kotonaan melkoisen yllätyksen, kun hänen ulko-ovensa edessä makasi kalkkarokäärme.

Arizonassa Scottsdalessa asuva nainen oli juuri ollut astumassa kotiovestaan ulos kun hänet pysäytti kalkkarokäärmeen hännän kalistin. Käärme oli nähnyt lasioven takana kissan, joka oli saanut sen valppaaksi. Aina kun kissa lähestyi lasiovea käärme alkoi kalistamaa häntäänsä lujempaa ja näytti siltä, että se olisi valmis hyökkäämään.

Nainen oli ollut kauhusta kankeana, koska hänen, kissan ja käärmeen välissä oli vain lasiovi, joka toimi automaattisella avauksella. Avausmekanismi reagoi jo hyvin kevyestä hipaisusta, minkä vuoksi nainen pelkäsi, että joko käärmeen tai kissan liike saisi välissä olevan lasioven avautumaan ja käärmeen hyökkäämään. Lopulta nainen sai kuitenkin pääoven kiinni harjan varren avulla ja näki sivuikkunasta miten käärme oli ladannut hyökkäyksen välittömästi kohti ovea kun sen näkymä oli oven sulkeutumisen myötä muuttunut.