Kendall Jennerin ulkonäkö epäilyttää – kauneusoperaatioiden tulosta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lorry Hill pitää YouTubessa kanavaa, jonka avulla hän haluaa levittää positiivista sanaa ja ilmapiiriä ihmisille, jotka ovat käyneet kauneusleikkauksissa tai sellaisia harkitsevat. Naista kuitenkin ärsyttää se, että useat julkkiskaunottaret valehtelevat ja väittävät, että he eivät ole käyneet leikkauksissa tai ottamassa pistoksia. Tämä antaa muille sellaisen kuvan, että leikkauksissa olisi jotakin hävettävää.

Lorry Hill esitteli tällä kerralla videollaan sen millä tavalla hän uskoo, että huippumalli Kendall Jenner on muuttanut viime vuosien aikana ulkonäköään kauneuskirurgisten toimenpiteiden ansiosta. Hill vertaa videolla Jennerin kasvokuvia ja huomaa kasvoissa sellaisia eroja, joiden perusteella Hill uskoo tähden tehneen useampia toimenpiteitä, joiden avulla naisen kulmakarvoja on nostettu ja silmiä suurennettu. Tämän lisäksi nainen uskoo Jennerin ottaneen huulitäytteitä vaikka malli on sen monesti kieltänyt.

Myös Kendall Jennerin vartalo on viime aikoina herättänyt epäilyksiä. Lorry Hil vertaa videolla keskenään kuvia, joiden ottamisen välillä on ollut vuosi aikaa. Naisen vartalossa on vuoden aikana tapahtunut niin suuria muutoksia, että Hill uskoo Kendall Jennerin käyneen rasvaimussa, ottaneen täytettä takapuoleensa ja käyttäneen kuvissaan myös kuvanmuokkausohjelmia.