Kris Jenner vuodatti kyyneleitä sarjan päättymisen vuoksi – kuvausryhmästä tuli 14 vuodessa osa perhettä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perhe yllätti faninsa viime vuonna ilmoittamalla, että heidän elämäänsä seuraava suosittu realitysarja tulee päättymään. Perhe on kuvannut sarjaansa 14 vuoden ajan, minkä vuoksi he kokivat, että sarja tuntuu sopivalta päättää 20. tuotantokauteen, jonka ensimmäinen jakso ilmestyy 18. maaliskuuta.

Tuoreessa sarjan julkaisemassa videossa nähdään hieman esimakua siitä miltä tuleman pitää. 65-vuotias Kris Jenner on mennyt rentoutumaan loma-asunnolleen ystäviensä Kyle Richardsin ja Faye Resnickin kanssa. Hänen mieltään painaa juuri tehty päätös realitysarjan päättämisestä.

Kris Jenner on ollut hyvin allapäin sen jälkeen kun hän teki lastensa kanssa vaikean päätöksen sarjan päättämisestä 20. tuotantokauteen. Jennerin mukaan vaikeinta on ollut hyvästellä työryhmä ja ajatella, että he eivät olekaan enää heidän elämässään mukana. Kris Jenner kertoi saman kuvausryhmän olleen koko 14 vuoden ajan läsnä heidän tärkeissä hetkissään kuten häissä, eroissa ja lasten syntymissä.