Lais Ribeiro yläosattomissa – rohkeat kuvat someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro on tehnyt jo pitkään menestyksekästä malliuraa. Kaunotar on tullut monille tunnetuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaatemerkin muotinäytöksistä, mutta nainen on poseerannut myös muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina.

Lais Ribeiro on saanut itselleen myös vaikuttavan 2,2 miljoonan ihmisen seuraajajoukon Instagramissa. 30-vuotias tähti julkaisee itsestään usein näyttäviä kuvia kanavalleen. Viimeksi nainen nähtiin hyisessä jääpaloilla täytetyssä kylvyssä, mutta tällä kerralla Ribeiro paistatteli auringon lämmössä pelkkä bikinien alaosa yllään.

Lais Ribeiro julkaisi itsestään upean kolmen kuvan sarjan, jossa nainen nähdään luonnon helmassa rinnat paljaana. Tyylikkäissä kuvissa tähdelle on laitettu pitkät hiustenpidennykset, joiden avulla nainen saa rintansa kahdessa kuvassa peitettyä. Viimeisessä otoksessa Ribeiro on kuitenkin siirtänyt hiukset olkansa taakse ja peittänyt ylävartalonsa käsillään.