Megan Thee Stallion odottaa jo kesää – esitteli paljaat pakaransa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Megan Thee Stallion muistetaan monien hittiensä lisäksi myös näyttävänä kaunottarena, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä. 26-vuotias tähti julkaisee usein itsestään seksikkäitä kuvia, joissa naisen paljas vartalo on pääosassa.

Räppäri aloitti taannoin kovan kuntokuurin ja on nyt säännöllisesti esitellyt saamiaan tuloksia sosiaalisessa mediassa. Nyt nainen julkaisi Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän poseeraa ilman yläosaa. Alaosan virkaa toimittavat kimaltelevat stringit, joiden ansiosta pakaratkin jäävät kuvissa paljaiksi.

Megan Thee Stallion on noussut pari vuotta sitten suureen suosioon Billboard-listalle nousseella Hot Girl Summer -hitillään, jolla vierailivat Nicki Minaj ja Ty Dolla Sign. Viime aikoina tähti on vieraillut myös itse muun muassa Cardi B:n ja Ariana Granden kappaleilla.