Oletko aina täyttänyt tehosekoittimen väärin? Näin tulee parempaa tulosta

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tehosekoittimia kannattaa säilyttää keittiön tasolla, jolloin niitä tulee myös käytettyä useammin. Mikäli kodinkone lojuu kaapin perällä, jää se sinne helposti unohduksiin. Kuinka tehosekoitinta käytetään kaikista tehokkaammin?

Tehosekoittimella voi tehdä smoothieita, soseita, keittoja tai pirtelöitä. Olipa raaka-aineena mitä tahansa, tulisi nesteet panna aina ensimmäiseksi tehosekoittimen kannuun tai kulhoon. Sen jälkeen pannaan kiinteät elementit.

Tällöin seos sekoittuu tasaisemmin ilman, että osa kiinteistä aineisosista jää pilkkoutumatta. Jos esimerkiksi tekee jogurtista ja marjoista smoothieta, tulee jogurtti panna kannuun ennen jäisiä tai tuoreita marjoja. Kannattaa myös tarkastaa, riittääkö omassa sekoittimessa teho vaikkapa jääpalojen murskaamiseen.

Berries Galore