Paris Hilton esitteli muodonmuutoksensa – tässäkö ensi kesän trendi?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiiritähti Paris Hilton on vuosikymmenien ajan ollut tunnettu pitkistä vaaleista hiuksistaan. Nyt 40-vuotias tähti päätti niin itsensä kuin faninsakin ja muuttaa tyyliään radikaalisti ensimmäistä kertaa vuosiin.

Paris Hilton on ihastuttanut Lanvinin uudessa kampanjassa, jossa kauneustiimi loihti peruukin avulla naiselle uuden hiustyylin. Kuvissa Hiltonilla nähtiin hartioille saakka ulottuvat hiukset ja etuhiukset. Tähti ihastui tyyliin niin paljon, että päätti leikata omat pitkät hiuksensa tuohon samaan mittaan.

Paris Hilton esitteli uutta tyylikästä hiusmalliaan useamman kuvan verran omalla Instagram-kanavallaan. ”Olin niin inspiroitunut uudesta Lanvin-kampanjasta, että päätin leikata omatkin hiukseni lyhyemmiksi. Mitä mieltä olette uudesta tyylistäni?”, Hilton uteli seuraajiltaan.