Tubettaja hakkasi kanapihvin kypsäksi – video hämmentää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni on huomannut miten esimerkiksi pora kuumenee porottaessa, mutta harva on tullut ajatelleeksi miten kana voisi kypsyä sitä hakkaamalla. Tälläinen ajatus tuli kuitenkin tubettajaa Louis Weiszille, joka päätti lopulta testata voisiko iskuissa syntyvällä kitkalämmöllä kypsentää ruokaa.

Videollaan Weisz rakentaa ruoan hakkaamiseen soveltuvan laitteen, jonka ansiosta energia siirtyy iskujen kautta vaikkapa kanaan kypsentäen sen. Videon perusteella vaikuttaa, että myös tubettaja yllättyi lopputuloksesta, sillä kana ja pihvi kypsentyvät tuntikausien iskujen myötä riittävästi syötäväksi.

Iskuja kanan kypsennykseen tarvittiin hänen laskelmiinsa mukaan noin 135 000. Kovin kiireiseen ruoanlaittoon tämä tapa ei siis sovellu. Myös tarvittavan laitteiston ja lämmönsäätelyn kanssa tavallisessa kotitaloudessa vois olla hieman haasteita.