Yumi Nu poseeraa Sports Illustrated -uimapukunumerossa – ensimmäisenä aasialaisena plusmallina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sports Illustrated valitsee vuosittain kourallisen mallikaunottaria, jotka pääsevät poseeraamaan upeissa asuissa lehden suurimpaan vuosittaiseen uimapukunumeroon. Tänä vuonna julkaisu on ilahduttanut variaatiollaan valitsemalla erikokoisia ja -ikäisiä malleja edustamaan lehteensä.

Yksi tuoreimmista kasvoista on japanilaishollantilainen Yumi Nu, joka on päässyt lehteen ensimmäisenä aasialaisena plusmallina. Nainen on kertonut People-sivuston mukaan kokevansa olonsa hyvin ylpeäksi tehdessään historiaa yhtenä tämän vuoden Sports Illustrated -uimapukumalleista.

Mallin uran lisäksi Yumi Nu on myös laulaja ja lauluntekijä. Omalla sosiaalisen median läsnäolollaan tähti haluaa levittää kehopositiivisuuden ilosanomaa ja auttaa kiinnittämään ihmisten huomiota siihen millaista syrjintää ja vihaa aasialaiset ihmiset kokevat ympäri maailmaa.