Josephine Skriverin rantakunto kuin terästä – poseeraa Sports Illustratedissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu Sports Illustrated -lehti valitsee joka vuosi malleikseen mitä upeampia kaunottaria ympäri maailmaa. Viime vuonna tanskalainen Josephine Skriver voitti lehden kilpailun ja hänet nimettiin vuoden tulokkaaksi julkaisun toimesta. Tänä vuonna Skriver toimii yhtenä Sports Illustrated -malleista.

Tänä vuonna Sports Illustrated on valinnut kaikenikäisiä ja -kokoisia malleja lehteensä, mikä on ollut ilahduttavan virkistävää. Nyt YouTube-videolla nähdään miten 27-vuotias Josephine Skriver poseeraa upealla hiekkarannalla useammissa uima-asuissa ja esittelee hoikkaa mallivartaloaan.

Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver on tullut vuosien saatossa monille tutuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Nyt Skriver on kuitenkin todella onnellinen ja otettu pestistään Sports Illustrated -mallien riveissä ja näyttää olevan nainen oikealla paikalla.