Orlando Bloom paljasti leveän elämäntyylinsä – kotona tiimi kokkeja ja verkkarikielto

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom saivat puoli vuotta sitten ensimmäisen yhteisen lapsensa, joka sai nimekseen Daisy Dove Bloom. Orland Bloom on kertonut, että hän toivoisi tyttärensä ensimmäisen sanan olevan: ”Isi”, minkä vuoksi mies yrittääkin viettää mahdollisimman paljon aikaa pienen tyttärensä kanssa.

Orlando Bloom kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen päivänsä alkaa sillä, että hän tuijottelee hetkisen Daisy Dovea silmiin ja viettää vauvan kanssa laatuaikaa ennen kuin Katy Perry herää. Sen jälkeen Bloom meditoi ja lausuu buddhalaisia sanontoja noin 20 minuutin ajan.

44-vuotias Orlando Bloom kertoi menevänsä ennen aamiaista lenkille, koska hän haluaa ansaita ensimmäisen ateriansa. Hän syö 90-prosenttisesti kasvisruokaa, jonka hänelle yleensä valmistaa kotona oleva tiimi kokkeja. Bloom syö noin kerran kuukaudessa lihaa ja toisinaan laittaa ruokaa myös itse kotona.

Orlando Bloom on kertoi pitävänsä sellaisesta säännöstä kiinni, että kotona hän ei pukeudu verryttelyhousuihin. Hän haluaa nähdä hieman vaivaa ja panostaa pukeutumiseen myös nyt kun kaikki palaverit ja työpuhelut käydään etänä videoyhteyksien avulla.