Pari murtautui elokuvateatteriin – söivät popcornia ja rakastelivat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suuri osa elokuvateattereista on koronatilanteen vuoksi kiinni niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Taannoin eräs pariskunta päätti kuitenkin vierailla Venäjän Pietarissa sijaitsevassa teatterissa laittomin keinoin. Kaikesta päätellen heidän elokuvateatterikäyntinsä motiivina ei ollut elokuvanälän tukahduttaminen.

Pietarin South Pole -kauppakeskuksessa sijaitsevaan Kinograd-elokuvateatteriin murtautuivat 18. maaliskuuta mies ja nainen. He jäivät kiinni teostaan valvontakameroiden toimesta. Valvontakameroiden videolla pari nähdään ottamassa itselleen popcornia ja juomia ennen salin puolelle siirtymistä.

Salissa pari päätti toteuttaa oman K-18 -kohtauksensa rakastelemalla elokuvateatterin eturivissä. Kaksikko poistui paikalta myöhemmin herättämättä vartijoiden huomiota. Paria on kiitelty heidän siivottua jälkensä ennen paikalta poistumista, ja Ladbible-sivuston mukaan Kinograd on jopa tarjonnut heille ilmaisia lippuja tulevaan elokuvanäytökseen.