Pippa Laukka julkaisi nuoruusajan kuvan – kiitollinen selvittyään anoreksiasta

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olet mitä syöt -ohjelmassa seurataan elämäntaparemontteja tekeviä julkkiksia, joita valmentaa ja opastaa hyvinvointilääkäri Pippa Laukka. Televisiotyön lisäksi Pippa Laukka on myös kirjoittanut ruokavalioon ja hyvinvointiin liittyviä kirjoja. Aina hän ei kuitenkaan itse ole voinut hyvin.

Pippa Laukka julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään Laukka nuorena hymyilevänä opiskelijana. Nuoruusvuosina otettu kuva edustaa 51-vuotiaalle tähdelle kuitenkin kaikkea muuta kuin onnellista ja hyvinvoivaa aikaa. Nainen sairasti tällöin syömishäiriötä, jota hän yritti piilotella muilta.

Pippa Laukka oli jo nuorena sairaanhoitajakoulussa ajatellut miten ristiriitaista se oli, että hän sairaana sairaanhoitajana auttoi ja hoiti sairaita potilaita. Tähti oli peitellyt anoreksiaa ja epävarmuuttaan tekemällä mallin töitä. Nyt Pippa Laukka kokee ennen kaikkea kiitollisuutta siitä, että hänen kokemuksensa ovat tehneet hänestä sellaisen ihmisen, joka hän nyt on. Nainen on myös kiitollinen siitä, että hän selvisi anoreksiasta ja elämä hänen kohdallaan sai jatkua.