Salma Hayekilta itsevarma poseeraus uimapuvussa – tyrmäävän upea kaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Salma Hayek on tunnettu monista menestyksekkäistä elokuvista, minkä lisäksi nainen on toiminut myös useiden kauneusalan kampanjoiden mainoskasvona. Viime aikoina kaunis näyttelijä on julkaissut itsestään myös upeita kuvia omalla Instagram-kanavallaan.

Salma Hayek on kuluneen koronavuoden aikana esitellyt sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen paljon paljasta pintaa ja omaa elämäänsä. Tällä kerralla tähti poseerasi tuoreessa kuvassaan upeassa violetissa uimapuvussa, joka korosti kauniisti Hayekin upeaa vartaloa ja etenkin naisen rintoja.

Salma Hayek täytti viime vuonna 54 vuotta. Nainen on kertonut, että hän ei kärsi minkään asteisesta ikäkriisistä ja tuntee pelkästään ylpeyttä eletyistä vuosista. ”Tämä ei ole edes reilua”, eräs tähden seuraaja kommentoi naisen upeaa ulkonäköä ja näyttävää vartaloa, joka saattaa olla yksi syy siihen, että naisella ei ole syytäkään minkäänlaiseen ikäkriisiin.