Tubettaja paljasti rikollisliigan – huijarit yrittivät viedä vanhusten säästöt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja muualla maailmassa on aktiivisena runsaasti rikollisia, jotka yrittävät saada erityisesti vanhuksilta huijattua rahaa. Härskeimmissä tapauksissa uhreilta viedään ovelasti heidän elämänsä aikana keräämänsä säästöt.

Nyt eräs tubettaja on yhdessä kollegojensa kanssa saanut paljastettua Yhdysvalloissa kokonaisen rikollisliigan ja sen käyttämät viekkaat keinot. Mark Rober on tullut tunnetuksi glitterpommeistaan, joita hän on lähettänyt rikollisille.

Nyt vuorossa on ollut liigallinen intialaisia rikollisia, jotka soittivat vanhuksille Yhdysvaltoihin ja saivat heiltä jopa kymmenien tuhansien dollarien rahasummia Yhdysvalloissa olevien apurien välityksellä. Videolla nähdään miten pienestä liikkeelle lähtenyt selvitystyö paljastaa lopulta kokonaisen verkoston rikollisia.

Rober ja hänen kollegansa auttoivat poliisia saamaan rikolliset kiinni, mutta aina tulee tilalle uusia vastaavia. Siksi onkin paikallaan varoittaa ennakkoon vanhuksia liikkeellä olevista huijareista.