Ihmis-Ken on nyt kurvikas nainen – Jessica Alves otti muhkeat hiustenpidennykset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Jessica Alves on viettänyt lukuisia viikkoja Thaimaassa. Syynä on naisen sukupuolenkorjausleikkaus, mikä suoritettiin hiljattain. Pian hän saa luvan matkustaa takaisin Lontoon kotiinsa.

Naisellisesta ulkonäöstä uttaa vaginaa myöten nuttiva Jessica Alves on päättänyt vielä hyödyntää Thaimaan edullisemman hintatason kampaajalla. Hänelle on pantu erittäin pitkät hiustenpidennykset. Ne ulottuvat pitkälle yli takapuolen.

Jessica Alves operoitiin Bangkokissa sijaitsevassa Kamol Cosmetic Hospitalissa. Hänen peniksestään muotoiltiin vagina, joka toimii aidon naisen sukupuolielimen tavoin. Uuteen sukupuolielimeen ei tule arpeakaan, vaan kokonaisuus on mahdollisimman autenttinen.