Marika Fingerroosin denim-toppi ratkeamaisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes pari vuosikymmentä sitten kotimaisiin pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuitenkin edelleen kuviaan ja videoitaan, jotka saavat usein varsinkin hänen miespuoliset seuraajansa innostumaan.

Nyt Marika on esitellyt upeaa vartaloaan puettuaan sen denim-toppiin, joka näyttää kuvan perusteella olevan ratkeamispisteessä. Muhkeista muodoistaan tunnettu Fingerroos toteaa, että kesä lähenee ja vaatteet vähenee. Hän nauttii monien muiden tavoin lämpenevistä säistä ja odottaa jo kuumeisesti kesään.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.