Nainen teki lumitöitä pihallaan – sitten katolta putosi lannistava määrä lisää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lumen luominen ei ole aina miellyttävää työtä, etenkään voimakkaiden talvimyrskyjen jälkeen. Erityisen lannistavaa se voi olla samanlaisessa tilanteessa kuin viraalina levinneellä tuoreella videolla.

Yhdysvaltojen Wyomingissa kuvatulla videolla nähdään lumitöitä tekevä nainen. Hän lapioi valtavia lumikinoksia voimakkaiden lumisateiden seurauksena koira seuranaan. Naisen työ näyttää olevan hyvällä mallilla, kunnes tapahtuu jotain yllättävää.

Yläpuolella olevalta katolta putoaa yllättäen valtava määrä lunta suoraan naisen niskaan. Kaiken kukkuraksi se peittää juuri hänen puhtaaksi lapioimansa kohdan. Lannistunut nainen päättää ymmärrettävästikin poistua paikalta ja jättää lumityöt paremmalle päivälle.