Poliisin kojelautakamera ikuisti hurjan näyn – Pakettiauto vyöryi tien yli ilmiliekeissä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisit päätyvät näkemään työssään toinen toistaan hurjempia tilanteita. Tuoreella viraalivideolla todistetaan näkyä, jollaista moni harjaantuneempikaan lainvalvoja tuskin odottaisi päätyvänsä näkemään.

Poliisiauton kojelautakameran Yhdysvaltojen Arkansasissa ikuistamalla videolla poliisi on juuri saapunut vastaamaan hälytykseen palavasta ajoneuvosta. Poliisiauton edessä nähdään tien laidalle pysäytetty auto ja sen kuljettaja, joka ihmettelee jotain läheisen mäen huipulla ja astuu pian sivuun. Pian selviää, mitä hän oikein tuijotti.

Mäen päältä vyöryy ilmiliekeissä oleva pakettiauto perävaunu perässään. Tilannetta selvittämään saapunut poliisi riensi nopeasti pakettiauton perään vaahtosammutin mukanaan. WSOC-TV -uutissivuston mukaan koko palo sammutettiin lopulta palokunnan toimesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.