Nelli Matulan lomakuvat saavat huokaamaan ihastuksesta: ”Pääsispä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Nelli Matula on lukeutunut jo muutaman vuoden ajan suosittuihin kotimaisiin popkaunottariin, ja hänen taannoinen singlensä Lelu vei tekstimaailmansa ja tuotantonsa puolesta artistin musiikillisille alkulähteille. Monien muiden suomalaisten tavoin Nelli haaveilee kovasti aurinkolomasta etelään.

Nyt Matula on julkaissut upean kuvasarjan lomakuviaan, jotka saavat katsojat huokaamaan ja haaveilemaan aurinkolomasta. Otoksia on mukana mitä ilmeisimmin useilta eri reissuilta, mutta kaikkia yhdistävät upeat maisemat.

Nelli Matula julkaisi debyyttisinglensä Kato vaan vuonna 2015 ja kipusi kertaheitolla kiinnostavimpien kotimaisten tulokasartistien joukkoon. Paikkansa hän sinetöi lopullisesti tämän jälkeen ulos tulleella jättihitillä Lemmikki. Nelli Matulan debyyttialbumi Jumalatar julkaistiin kesällä 2019. Pian julkaisunsa jälkeen platinarajan ylittänyt albumikokonaisuus toi artistille myöhemmin samana vuonna ehdokkuuden Vuoden naisartisti -kategoriassa Emma gaalassa ja vakiinnutti lopullisesti Nelli Matulan paikan kotimaisten eturivin artistien joukossa.