Sara Chafak nautti täysin rinnoin auringosta – kuva puhuu puolestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta parhaimmillaan edustava vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nähty useasti myös televisiossa erilaisissa kilpailuissa ja realitysarjoissa. Sosiaalisessa mediassa Sara on poseerannut aktiivisesti vähäpukeisena ja rantakunnossa. Instagramissa häntä seuraa nykyisin 138 000 käyttäjää.

Nyt Sara nautiskelee tuoreimmassa kuvassaan aurinkoisista tunnelmista Turkissa, jossa hän istuskelee punaisissa biksuissa uima-altaan aurinkotuolilla.

Äskettäin Sara nähtiin ottamassa aurinkoa rannalla hieman tavallista eksoottisimmissa maisemissa, nimittäin Libanonin Beirutissa. Toisen koronavuoden käynnistyttyä lukemattomat suomalaiset kaipaavat jo kovasti aurinkolomalle etelään. Tulevana kesänä joudumme todennäköisesti kuitenkin tyytymään kotimaan matkakohteisiin.