Henkirikoksen yritys Riihimäellä – poliisi pyytää havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi tutkii Riihimäen Peltosaaressa torstaina 18. maaliskuuta päivällä tapahtunutta murhan yritystä. Kolme epäiltyä on otettu kiinni samana päivänä. Viranomaiset pyytävät nyt havaintoja epäillyistä, heidän liikkeistään ja käyttämästään ajoneuvosta.

Murhan yritys tapahtui Linnunradankadulla kerrostaloasunnossa. Poliisi sai hälytyksen heti tapahtuneen jälkeen kello 13:22. Tekijät poistuivat hiekkatietä pitkin kohti Peltosaaren kauppakeskusta.

– Kerrostaloasunnon rapusta on poistunut kaksi henkilöä. Toinen henkilöistä oli pukeutunut mustaan huppariin ja toinen mustaan nahkatakkiin. Molemmat ovat olleet tummahiuksisia ja noin 170 senttimetriä pitkiä. Housut ovat olleet tummat. Huppariin pukeutunut mies oli laittanut hupun päähänsä kävellessään, Hämeen poliisilaitokselta kerrotaan.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtumapäivältä torstai 18. maaliskuuta Riihimäen alueelta – erityisesti Peltosaaresta, tuntomerkkeihin sopivista henkilöistä ja heidän käyttämistään ajoneuvoista. Tekijöitä voi kuitenkin olla useampi kuin havaitut kaksi. Poliisi pyytää havaintoja myös sinisestä Volkswagen Passat farmariautosta, joka on vuosimallia 2006. Epäillyt ovat mahdollisesti liikkuneet autolla Riihimäen alueella.

Havaintoja ja vihjeitä voi antaa sähköpostitse vihjeet.hame@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 414 222. Tapauksen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa ja teon motiivista ei ole toistaiseksi tietoa.