Joe Biden sai koiransa takaisin Valkoiseen taloon – aggressiivinen käytös korjaantui koulutuksella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltojen preisdentti Joe Bidenin mukana Valkoiseen taloon muuttivat hänen kaksi saksanpaimenkoiraansa, Major ja Champ. Koirat saivat kuitenkin taannoin lähtöpassit presidentin virka-asunnosta Majorin aggressiivisen käytöksen vuoksi.

Nyt Joe Biden on People-sivuston mukaan saanut viimein rakkaat lemmikkinsä takaisin Valkoiseen taloon. Kolmevuotiaan Majorin aggressiivinen käytös onnistuttiin korjaamaan koulutuksella. Bidenin mukaan kyse ei koskaan ollut vakavasta ongelmasta vaan siitä, että Valkoisessa talossa koira joutui jatkuvasti yllättymään uusia ihmisiä ja koki tarvetta suojella omistajaansa.

Major-koiran kerrottiin aiemmin käyttäytyneen vauhkoontuneesti Valkoisessa talossa. Lemmikki oli muun muassa haukkunut sekä rynninyt Valkoisen talon työntekijöitä kohti ja yhdessä tapauksessa jopa purrut vartijaa. Presidentin mukaan kyse oli näykkäämisestä, jossa Majorin hampaat eivät tehneet ihmiseen haavaa.