Mies hukkasi miljoonavoiton lottokupongin – löysi sen lopulta parkkipaikalta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jättipottiin voittaneen onni oli taannoin muuttua epäonneksi, kunnes se hänen helpotuksekseen kääntyi jälleen. Yhdysvaltojen Tennesseessä asuva mies oli nimittäin väliaikaisesti hukannut miljoonan dollarin voittopotin lottokupongin.

Koko päivän laatoittamisen parissa uurtanut Nick Slatten oli palkinnut itsensä ostamalla lähikaupasta virvoketta ja Tennessee Cash -lottokupongin. Viimeksi mainittu osoittautui yli 1 178 000 voittokupongiksi. Jatkettuaan asioiden hoitamista Slatten kuitenkin huomasi hukanneensa kupongin.

Nick Slatten alkoi selvittämään, missä hän oli viimeksi liikkunut. Kuin ihmeen kaupalla hän onnistui lopulta löytämään kupongin varaosaliikkeen parkkipaikalta. NBC-uutissivuston mukaan Slatten on kertonut aikovansa jatkaa edelleen työntekoa, mutta aikovansa käyttää rahat uuteen kotiin, autoon ja sijoittamiseen.