Charly Jordan raotti biksujensa alaosaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Nyt Charly on julkaissut itsestään rohkean valokuvan, joka venyttää somepalvelun sääntöjen rajoja.

Silmiähivelevä somekaunotar poseraa kuvasarjassaan esitellen auliisti upeaa vartaloaan, ja eräässä kuvassa hän raottaa biksujensa alaosaa, mikä voitaisiin hyvinkin tulkita liian rohkeaksi paljasteluksi.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.