Matkailija kuvasi yllättävän näyn – karhu rentoutui paljussa: ”Hullua”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ulkopaljujen lämpimät vedet eivät vedä puoleensa ainostaan ihmisiä. Eräs Yhdysvaltojen Tennesseessä matkaillut mies tuli taannoin todistaneeksi yllättävää ja hauskaa näkyä villieläimen nautiskeltua kylvystä.

Todd Trebony kertoo UPI-uutissivuston mukaan viettäneensä aikaa vuokramökissä Gatlinburgissa, kun sen terassille ilmestyi kutsumaton vieras. Paikalle löntystellyt mustakarhu ihmetteli ensin hetken aikaa mökin ulkopuolella ollutta paljua, ja päätti sitten kiivetä sen veteen.

Karhu otti jonkin aikaa rennosti paljun höyryävässä lämmössä. Todd Trebony seurasi tilannetta ikkunan takaa, kunnes karhu lopulta kyllästyi kylpemiseen ja poistui paikalta. Trebony ikuisti näyn videoksi, joka levisi viraalina hänen jaettua sen sosiaalisessa mediassa.