Karu kuva julkaistiin – realitytähdelle kauneushoidosta toisen asteen palovammat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiopersoona ja radiojuontaja Brandi Glanville on tullut monille tutuiksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Tähti on ollut hyvin avoin aina siitä, että hän on ottanut täyteaineita kasvoihinsa. Nyt naisen muuttunut ulkonäkö olo kuitenkin johtunut tapaturmasta, minkä vuoksi kaunotar koki parhaakseen kertoa totuus.

Brandi Glanville julkaisi hänen Twitter-kanavallaan lähikuvan hänen kasvoistaan, joissa nähdään vesikelloja, punoitusta ja arpikudosta. Nainen oli saanut kasvoihinsa toisen asteen palovammat tehdessään kotona itselleen kasvohoitoa.

Vahinko oli tullut psoriasiksen hoitoon tarkoitetulla valolla, joka oli polttanut tähden kasvot pahan näköisesti. Glanville myöntää, että ei olisi halunnut julkaista itsestään tälläistä kuvaa, mutta median kommentoidessa hänen ulkonäköään niin törkeästi, nainen koki pakonomaista tarvetta kertoa miten asiat ovat. Palovammat tulivat joulukuussa, mutta kasvojen iho ei vieläkään ole täysin toipunut.