Joutsen häiriköi kyläläisiä – koputtelee jatkuvasti kotien ovilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen kylän asukkaiden rauhaa on jo vuosien ajan rikkonut epätavallinen häirikkö. Ilkikurisella joutsenella on tapana vierailla kotien ovilla ja koputtaa niitä nokallaan, joskus jopa tuntikausien ajan.

Cedric-nimisestä joutsenesta on kehkeytynyt koominen riesa Northamptonin Selston Walkissa. Lintu on kolkutellut sen asukkaiden ovilla jo viiden vuoden ajan. Tyypillisesti linnulla on tapana kolisuttaa ovien metallisia postiluukkuja, ja pahimmillaan se on tehnyt sitä kerrallaan kolmen tunnin ajan.

Cedricin häiriköinnin syy on epäselvä, mutta Metro-lehden mukaan sen on epäilty esimerkiksi yrittävän syödä postiluukkujen takana olevia hyönteisiä. Paikallisten asukkaiden monenlaisista yrityksistä huolimatta joutsen ei ole lopettanut ihmisten ovilla koputtelua. Cedricin hämmentävä tapa on sittemmin ikuistettu jo viraalina levinneeksi videoksikin.