Supermalli ryhtyi näyttelijäksi – Kaia Gerber sai roolin American Horror Story -sarjasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Kaia Gerber on tehnyt jo muutaman vuoden ajan hyvin nousujohteista uraa muotinäytöksissä ja -kuvauksissa. Mallin uran mahdollistamisessa suurena apuna on varmasti toiminut myös maailmankuulu supermalliäiti Cindy Crawford. Nyt tähti on astumassa televisiotyön pariin.

Kaia Gerber on kiinnitetty suositun American Horror Story -sarjan näyttelijäkaartiin. 19-vuotias mallikaunotar tullaan näkemään kauhua pullollaan olevan draamasarjan uudella 10. tuotantokaudella. Sarjaa tähdittävät myös muun muassa Sarah Paulson, Macaulay Culkin, Kathy Bates ja Evan Peters.

Viime vuonna tuotannon kuvauksia jouduttiin siirtämään koronaviruksen vuoksi. Nyt näyttelijät ovat kuitenkin päässeet jatkamaan viimein työtään sarjan parissa. ”Olen tästä hyvin innoissani”, Kaia Gerber kommentoi People-sivuston mukaan uutta työtään.