Koiranpentu leikki perhosen kanssa – söpö hetki videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkien ja luonnon eläinten kohtaamiset voivat olla hauskaa ja söpöäkin seurattavaa. Tuoreella viraalivideolla todistetaan pienen koiranpennun ja sen ympärillä lepattavan perhosen leikkihetkeä.

Lucia Kohl Dalmolin päätyi näkemään, kuinka koiranpentu oli saanut kotinsa kuistilla leikkikaverin perhosesta. Lemmikki vietti tovin telmien ympärillä lentäneen ja toisinaan koiran päälle laskeutuneenkin perhosen kanssa. Söpöä tilannetta kuvaavasta videosta tuli arvatenkin nopeasti viraalihitti.

Koiranpennun leikkisyys ei todennäköisesti tule yllätyksenä, mutta moni hämmästeli miksi perhonen oli niin kiinnostunut koirasta. Hyönteinen ei todennäköisesti lentänyt koiran lähellä leikkiäkseen sen kanssa. Perhoset tarvitsevat lisääntyäkseen natriumia, ja joidenkin brasilialaisten lajien tiedetään saavan sitä juomalla imukärsällään eläinten suolaisia kyyneleitä ja hikeä.