Priyanka Chopra julkaisi 19 vuotta vanhan kuvan – nenäleikkaus muutti ulkonäköä radikaalisti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intialainen näyttelijä ja Miss Maailma -tittelin voittanut Priyanka Chopra alkoi neljä vuotta sitten tapailemaan Jonas Brothers -yhtyeestä tunnettua laulajaa Nick Jonasia. Pariskunta meni kihloihin vain kahden kuukauden tapailun jälkeen ja nyt he ovatkin olleet onnellisesti naimisissa jo lähes kahden vuoden ajan.

Priyanka Chopra julkaisi itsestään näyttävän kuvan, joka on otettu lähes 20 vuotta sitten naisen ollessa 19-vuotias. Tähti on osannut poseerata hyvin itsevarmasti jo nuorena mikä käy kuvasta heti ilmi. Monien huomio on kiinnittynyt myös siihen, että tähti ei enää näytä kasvoiltaan samalta kuin nuorena.

20 vuoden aikana kasvot muuttuvat lapsenpyöreyden lähtiessä pois, mutta Priyanka Chopran ulkonäköön on vaikuttanut myös naisen tekemä nenäleikkaus. Daily Mail -sivuston mukaan Chopra oli hakeutunut terveyssyistä nenäleikkaukseen ylimääräisen kudoksen ja hengitysteiden avaamiseksi. Leikkaus oli kuitenkin mennyt pieleen ja muuttanut tähden ulkonäköä radikaalisti.