Näin näyttävästi Heidi Klum harjoitteli alusvaatenäytökseen – vanhan kotivideo julkaistiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Heidi Klum on yksi maailman tunnetuimmista malleista. Nainen on onnistunut tekemään todella pitkän uran muodin parissa toimimalla useiden suurten muotitalojen mallina, minkä jälkeen hänet on nähty televisiossa juontamassa Saksan huippumalli haussa -ohjelmaa ja Muodin huipulle -ohjelmaa.

Heidi Klum nousi suureen suosioon hyvin nuorena ja koki todellisen läpimurtonsa päästessään Victoria’s Secret -muotitalon malliksi. Nyt 47-vuotias tähti julkaisi Instagram-kanavallaan vanhan kotivideon, jossa nähdään miten nuori kaunotar harjoittelee ihka ensimmäistä Victoria’s Secret -muotinäytöstään varten.

Kotivideolla nähdään miten Heidi Klum astelee kotonaan alusvaatteisillaan ja kuvittelee, että kyseessä on muotinäytös. 23-vuotias Heidi Klum on pukeutunut alusvaatteisiin ja harjoittelee tosissaan osallistuessaan suosittuun alusvaatenäytökseen ensimmäistä kertaa vuonna 1997. Kaksi vuotta myöhemmin Heidi Klum sai omat enkelin siipensä ja pääsi Victoria’s Secret -merkin vakiokasvoksi.