Kodin myynti-ilmoitus hämmentää: ”Ei kummituksia”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myynnissä olevista kodeista paljastuu toisinaan yllättäviäkin puolia. Nyt Yhdysvaltojen Massachusettsissa myynnissä oleva koti on herättänyt hämmennystä sen ulkopuolella olevan kyltin ansiosta. Talon nimittäin mainostetaan olevan haamuista vapaa.

Bostonissa sijaitsevaan kotiin johtavalle tielle on asetettu kyltti myytävästä talosta. Myynti-ilmoituksen yläpuolella on puolestaan toinen kyltti, jonka mukaan talossa ei kummittele. Erikoiseen näkyyn törmännyt Twitter-käyttäjä Margot Bloomstein otti kyltistä nopeasti viraalihitiksi Twitterissä nousseen kuvan.

Bloomstein kertoo Boston Globe -lehdelle ottaneensa yhteyttä kohdetta kauppaavaan kiinteistöfirmaan kyselläkseen lisää erikoisesta lupauksesta. Yhtiön edustajavat olivat yhtä yllättyneitä ilmoitukseen ilmestyneestä ei kummituksia -kyltistä. Asialla on siis todennäköisesti ohikulkijoiden hämmentämiseen tähdännyt pilailija.