Suezin kanavan laivaturma päätyi Flight Simulatoriin – autenttinen näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman katseet ovat kohdistuneet jo viiden päivän ajan Suezin kanavaan, jossa yksi maailman suurimpiin lukeutuva rahtialus Ever Given on jumiutuneena ja on samalla muodostanut merenkäynnin historian kalleimman liikenneruuhkan. Useita satoja aluksia on jonossa odottamassa 400 metriä pitkän rahtilaivan irrotusta. Onnettomuuden hinta on miljardeja euroja joka päivä.

Microsoftin Flight Simulator tarjoaa nykyisin pelimaailman realistisimmat maisemat, eikä mennyt aikaakaan, kun Suezin kanavan turma ikuistettiin peliin yhtä realistisesti kuin pelin muutkin sisällöt. Ever Givenin voi ladata peliinsä hinaajineen päivineen kätevästi verkosta. Voit tutustua kyseiseen turmapaikkaan ilmasta käsin alla olevalta videolta.