Tornado iski automatkan aikana – tuho tallentui videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaksi miestä joutui taannoin myrskyn aiheuttamaan hengenvaaralliseen tilanteeseen Yhdysvalloissa. 22-vuotias Cesar Villasenor päätyi esimiehensä kanssa tornadon keskelle Alabaman Pelhamissa heidän etsiessä siltä suojaa.

Cesar Villasenor oli matkalla esimiehensä kotiin suojautuakseen kaupunkia uhkaavalta myrskyltä. Tornado kuitenkin saavutti miehet kesken automatkan. Pian he löysivät itsensä keskeltä raivoavaa myrskyä, joka muun muassa kaatoi puun vain metrien päässä autosta.

Villasenorin mukaan myrsky voimistui täysin yllättäen, ja hän kertoo CNN-uutissivustolle olleensa varma kuolevansa. Miehet selvisivät kuitenkin koettelemuksesta ehjin nahoin. Vaarallinen automatka ikuistui viraalina sosiaalisessa mediassa sittemmin levinneeksi hurjaksi videoksi.