Juontaja kritisoi rajusti Khloe Kardashianin ulkonäköä: ”Lopeta se kasvojesi leikkely”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keskusteluohjelman juontaja Wendy Williams on tunnettu siitä, että hän ei pelkää käsitellä arkojakaan puheenaiheita. Nainen haluaa aina sanoa ääneen kaiken mitä muut miettivät, mutta eivät kuitenkaan uskalla kertoa. Tällä kertaa kuumana puheenaiheena olivat Khloe Kardashianin alati muuttuvat kasvonpiirteet.

Wendy Williams pitää surullisena sitä, että Khloe Kardashianin ulkonäköpaineet ovat olleet niin suuret, että hän on muuttanut ulkonäkönsä kokonaan. Williams epäilee Kardashianin nenäleikkauksen, huulitäytteiden ja kasvojen kohotusleikkauksen johtuvan osittain myös siitä miten epävarmaksi hänen kumppaninsa Tristan Thompsonin jatkuva pettäminen on naisen tehnyt.

Wendy Williamsilla ei ole tarkkaa tietoa siitä mitä leikkauksia ja toimenpiteitä Kardashian on ottanut. Williamsin mielestä realitytähti on kuitenkin 36-vuotiaana ollut aivan liian nuori muuttamaan omaa ulkonäköään niin radikaalisti. Wendy Williams kehotti ohjelmassaan Khloe Kardashiania myös vaihtamaan miestä sen sijaan, että yrittäisi toista lasta Tristan Thompsonin kanssa.