Kylie Jenner esitteli kurvejaan – sporttinen asu korostaa tiimalasivartaloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on viime aikoina esitellyt sosiaalisessa mediassa näyttäviä asukuviaan, joissa tähti on pukeutunut tiukkoihin muotiluomuksiin. Tällä kerralla nainen nähdään kuitenkin hieman sporttisemmassa asussa.

Kylie Jenner julkaisi hänen 223 miljoonan seuraajansa silmien iloksi kuvia, joissa tähden päällä nähdään melko urheilullinen kokonaisuus. Nainen on pukeutunut nuden värisiin pyöräilyshortseihin ja pieneen toppiin, joka esittelee naisen timmiä keskivartaloa. Jalkineiksi valitut lenkkarit antavat vaikutelman siitä, että kaunotar on suuntaamassa lenkkipoluille.

Näyttävässä asussa poseeraavan Kylie Jennerin vartalo näyttää kuvissa erityisen treenatulta. Naisen lihakset erottuvat auringon paisteessa ja saavat naisen näyttämään hyvin urheilulliselta. Aiemmin Kylie Jenner on kuitenkin paljastanut, että hän ei pidä kuntoilusta eikä juurikaan treenaa.