Madonna poseerasi estottomasti – asuvalinta kuin aikuisviihdekaupasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran popmusiikin parissa tehnyt Madonna ei ole näyttänyt hidastamisen merkkejä viime vuonna kärsimistään terveysongelmista huolimatta. Nyt 62-vuotias tähti on kohahduttanut esiintymällä sosiaalisessa mediassa estottomissa merkeissä.

Madonna jakoi Instagramissa sunnuntaina sarjan tuoreita selfiekuvia. Niissä hänet nähdään poseeraamassa kameralle motoristityylisessä koppalakissa ja paljastavissa tummissa alusvaatteissa. Kuvatekstissä Madame X -nimikkeellä itseään tituleeraava tähti kuvaili viettäneensä hetken itsereflektion parissa.

Madonnan paljastettiin viime vuonna suunnittelevan elokuvaa urastaan popmaailmassa. Tähden suunnitelmissa on ohjata elokuva itse. Toistaiseksi tiedossa ei ole, kuka Madonnaa tulee näyttelemään Oscar-palkitun Diablo Codyn käsikirjoittamassa elokuvassa.