Megan Thee Stallion pukeutui pelkkään lahjanaruun – rusettikaan ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Megan Thee Stallion muistetaan monien hittiensä lisäksi myös näyttävänä kaunottarena, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä. 26-vuotias tähti julkaisee usein itsestään seksikkäitä kuvia, joissa naisen paljas vartalo on pääosassa.

Megan Thee Stallion julkaisi itsestään nyt näyttävän kuvasarjan, jossa hänen yllään nähdään iso sininen rusetti. ”Olen lahja”, tähti kommentoi kuvaa, jossa pelkkä leveä lahjanaru peittää naisen rintoja ja alapäätä. Eniten ihoa on peitossa vaaleansinisten sormikkaiden ansiosta käsissä.

Tähti julkaisi hetki sitten kuvia ja videoita hänen omista luonnollisista hiuksistaan, joita nainen yrittää hoitaa parhaansa mukaan kasvattaakseen niiden mittaa. Nyt Megan Thee Stallion näyttää kuitenkin edelleen luottavan peruukkien voimaan ihastuttaessaan platinanvaaleilla kutreilla uusissa kuvissaan.