Mitkä rajoitukset? Poliisi keskeytti nuorten massiiviset kotibileet Kemissä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Samaan aikaan kun yrittäjät joutuvat sulkemaan ovensa ja useimmat kansalaiset rajoittavat elämäänsä ainoastaan pakollisiin menoihin, on maassamme pieni vastuuton porukka, joka viis välittää nykyisistä ohjeistuksista koronaviruksen hillintään liittyen. He syyllistyvät itsekkään käytöksensä vuoksi koko kansakunnan tilan heikentämiseen.

Lapin poliisilaitos kertoo, että Kemissä partioinut yksikkö sai tiedon runsaasti häiriötä alueen asukkaille aiheuttaneesta yksityistilaisuudesta viime viikonloppuna perjantain ja lauantain välisenä yönä. Keskuspuistokadulla Kemissä sijaitsevassa kerrostalon vuokratilassa oli järjestetty yksityistilaisuus. Poliisi keskeytti bileet.

– Vuokratilasta ja sen liepeillä pyörineestä porukasta kantautui niin paljon ääntä , että kerrostalon asukkaille aiheutui häiriötä ja poliisi joutui puuttumaan asiaan ja tyhjentämään tilan. Noin sadan neliön vuokratilassa oli keskytysvaiheessa poliisin arvion mukaan 50-60 henkilöä. Juhlijat olivat nuoria aikuisia.