Röntgenkuva paljasti puukon miehen rinnassa – ollut siellä jo vuoden ajan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Töitä etsimässä ollut 25-vuotias mies joutui taannoin yllättymään toden teolla. Filippiineillä asuvan Kent Ryan Tomaon sisällä oli ollut hänen tietämättään veitsi yli vuoden ajan. Asia paljastui hänestä otetusta röntgenkuvasta. Kent Ryan Tomao joutui yli vuosi sitten puukotetuksi kotimatkallaan.

Henkihieverissä ollut mies toimitettiin sairaalaan, ja lopulta hän toipui vammoistaan. 14 kuukautta myöhemmin Tomao otatti röntgenkuvan itsestään hakiessaan työpaikkaa kaivosyhtiöstä, jolloin kävi ilmi että iskussa käytetty veitsi oli edelleen jumissa hänen rinnassaan. Kent Ryan Tomaon mukaan hän tunsi iskun jälkeen toisinaan rintakipuja kylmillä säillä, mutta ei uskonut kyseessä olevan mitään vakavaa.

Metro-lehden mukaan Tomao ei suunnittele nostavansa oikeustoimia häntä hoitanutta sairaalaa vastaan. Sen sijaan hän haluaa lääkäreiden poistavan sisälleen jääneen veitsen voidakseen aloittaa turvallisin mielin uudet työnsä.