Ympäristöystävällinen pääsiäinen? Näin helposti se onnistuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääsiäistä juhlitaan ensi viikonloppuna kautta maan, ja silloin monissa kodeissa aistitaan kevään tunnelmaa monin tavoin. Eikä vähiten pääsiäisen koristeiden, kuten pääsiäismunien, pupujen ja häyhenten muodossa. Nykypäivän trendin mukaisesti monissa perheissä pääsiäistä halutaan viettää ymäristöystävällisesti. Se onkin helppoa, kunhan tietää miten se onnistuu. Tämä selviää alla olevalta videolta.

Lampaanliha kuuluu perinteisesti pääsiäisen herkkuihin, mutta tällä kertaa voi viettää juhlaa ilman sitä ja muita lihatuotteita. Lisäksi ruoassa voi panostaa erityisesti hedelmiin ja muihin kasvisperäisiin tuotteisiin. Pääsiäisenä nautitaan pääsiäismunien lisäksi myös monia muita makeisia, ja niistä voi tarkistaa onko herkut valmistettu ilman palmuöljyä. Myös pääsiäismunat voi maalata kasvipohjaisilla väreillä.