Demi Lovato haluaa adoptoida lapsen: ”En voisi kuvitella itseäni raskaana”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rohkeasti riippuvuuksistaan ja yliannostuksestaan kertonut laulaja Demi Lovato on puhunut myös aina kovaäänisesti tasa-arvoisuuden ja seksuaalivähemmistöjen puolesta. Lovato on kertonut aiemmin, että hän on bi-seksuaali ja rakastuu helposti niin miehiin kuin naisiinkin.

Nyt Demi Lovato on tuoreessa haastattelussaan Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että hän on itseasiassa panseksuaali, koska sukupuolella ei ole hänelle mitään merkitystä. Nainen rakastuu ihmisiin sukupuolesta riippumatta. Naisen mukaan tämä oivallus on myös vaikuttanut hänen ajatuksiinsa perheen perustamisesta.

Demi Lovato aikoo joskus perustaa perheen adoptoimalla lapsia. 28-vuotias nainen ei voisi kuvitella itse olevansa koskaan raskaana, mikä onkin suurin syy siihen, että hän ei koe tarvetta saada biologisia lapsia. Lovato ei tällä hetkellä pidä todennäköisenä sitäkään, että hän päätyisi pidempään suhteeseen juuri miehen kanssa, minkä vuoksi adoptio tuntuu oikealta ratkaisulta.