Seurapiirikaunotarta epäillään lapsikaupasta – syytteiden suma kasvoi jälleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirihenkilö Ghislaine Maxwell on toiminut edesmenneen miljardööri Jeffrey Epsteinin oikeana kätenä ja tyttöystävänä vuosikausien ajan. Kaksikon on epäilty tehtailleen ihmiskauppaa välittäessään nuoria tyttöjä rikkaiden seksikumppaneiksi.

Nyt nainen on saanut uuden syytteen lapsikaupasta. Ghislaine Maxwell on uhrin mukaan värvännyt hänet 14-vuotiaana Jeffrey Epsteinin alastomaksi hierojaksi miehen Palm Beachin asuntoon Floridassa. Hän tienasi satoja dollareita jokaisesta vuosien 2001-2004 välillä järjestetyistä hierontasessioista. Maxwell on naisen kertoman mukaan yrittänyt värvätä hierojiksi ja myös uhrin kavereita.Ghislaine Maxwell pidätettiin viime vuoden heinäkuussa. Nainen pelkää nyt henkensä puolesta, koska uskoo Jeffrey Epsteinin tulleen murhatuksi sellissään kesken oikeuskäsittelyn. Maxwell pelkää samaa kohtaloa ja uskoo pääsevänsä hengestään ennen tulevan heinäkuun oikeudenkäyntiä. Hänen aikomuksenaan on paljastaa suuria nimiä seksiskandaalivyyhtiin liittyen.

Jeffrey Epstein löydettiin viime elokuussa hirttäytyneenä ollessaan tutkintavankeudessa alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista syytettynä. Vaikka kuolema julistettiin virallisesti itsemurhaksi, levisi tapauksesta nopeasti teorioita joiden mukaan Epstein olisi murhattu. Sekä Epstein että Ghislaine Maxwell on yhdistetty lukuisiin vaikutusvaltaisiin ja rikkaisiin ihmisiin Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.