Entinen Ihmis-Ken nauttii naiseudesta – muhkea povi ei jää huomaamatta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamour-malli Jessica Alves oli virallisesti vasta hetki sitten mies ja hänet tunnettiin ympäri maailmaa lempinimellä ihmis-Ken. Nyt hän on puhjennut kukkaan sukupuolenkorjausleikkauksen myötä ja nainen lomailee parhaillaan Turkissa.

Jessica Alves osaa ottaa ilon irti elämästä. Hän nauttii estoitta uudesta ja upeasta vartalostaan, asuista, kauneudenhoidoista, meikkauksesta ja hiustenlaitosta. Hän aikoo vierailla hammaslääkärillä loman aikana, mutta nauttii myös kaikkea sitä, mikä monelta jää koronavirusaikana pelkästään haaveeksi.

Hän on julkaissut herkullisen kuvan upean drinkin kera. Naisen muhkea povi on estoitta näkyvillä ja hän myös tietää sen itse. Jessica saa tulevaisuudessa oman sarjan, jossa hänelle etsitää rakasta realityohjelman kautta. Ottajia varmasti riittää näyttävälle neitokaiselle.