Jotain hyvää koronasta: Vuosia poliisia paennut mafioso jäi kiinni sairaalassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Italialainen mafioso Francesco Pelle on jäänyt kiinni kahden vuoden pakomatkan jälkeen. Mies saatiin kiinni sairaalasta, jonne hän oli hakeutunut koronaviruksen vuoksi. Hän suunnitteli aikoinaan toisen mafioson vaimon palkkamurhan.

Fracesco Pelle otettiin kiinni Portugalista. Hän pakeni vuonna 2019 juuri ennen Italian korkeimman oikeuden istuntoa, jossa hänet määrättiin elinkautisvankeuteen. Hän organisoi palkkamurhan kostaakseen toiselle mafiosolle ja uhrina oli vuoden 2006 joulupäivänä tapettu Maria Stangio, Sky News uutisoi.

Pelle on luokiteltu yhdeksi Italian vaarallisimmista rikollisista. Hän oli hakeutunut koronavirustartunnan vuoksi hoitoon lissabonilaiseen sairaalaan. Poliisit pidättivät 43-vuotiaan rikollisen suoraan sairaalasängystä. Palkkamurha oli osa Pelle-Vottari suvun käymää mafiasotaa Nirta-Strangio sukua vastaan