McDonald’sin työntekijä paljasti niksin – näin ranskalaiset pysyvät rapeina kotiin saakka

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ranskalaiset perunat kuuluvat olennaisena osana hampurilaisaterioihin. Moni syö parhaat ja rapeimmat ranskanperunat ravintoloissa, mutta joutuu usein harmittelemaan sitä miten kotiin kuljetettuna perunat ehtivät pehmenemään.

Nyt eräs McDonald’sin pitkäaikainen työntekijä on paljastanut helpon niksin, jonka avulla ranskalaiset pystyy kuljettamaan kotiin saakka rapeina. Moni tekee Bruno Bouchetin mukaan sen virheen, että saatuaan ateriapussin pussi pidetään suljettuna kotiin saakka. Tämä ei kuitenkaan ranskanperunoiden kohdalla kannata.

Bouchet on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että ranskanperunat pysyvät rapeina kun pussi tai laatikko, johon perunat on pakattu, avataan kuljetuksen ajaksi. Suljetussa pakkauksessa kuumat ranskalaiset höyrystyvät ja vettyvät. Avonaisessa rasiassa ne voivat hieman jäähtyä, mutta ainakin ne pysyvät rapeina.