Moottoripyöräilijä piirsi itse rekisterikilven – tämä ei mennyt läpi poliisille

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka tee-se-itse -periaatteella voi säästää rahaa, ei kaikkia asioita kannata suinkaan tehdä omin käsin. Esimerkiksi ajoneuvojen virallisiksi tarkoitettujen rekisterikilpien valmistaminen on syytä jättää ammattilaisille.

Poliisi pysäytti Kanadan Ontariossa taannoin moottoripyöräilijän, jonka rekisterikilvessä oli jotain epäilyttävää. Se oli selkeästi itse käsin piirretty. Luonnollisesti kotitekoinen läpyskä ei mennyt poliisille läpi virallisesta ajoneuvon rekisterikilvestä.

Paikallinen poliisi Steve Koopman jakoi kuvan rekisterikilvestä Twitter-tilillään. Yrityksen kruunasi kilven ”live free or die”, eli ”elä vapaana tai kuole” -tekstiin päätynyt kirjoitusvirhe. Koopman vitsailikin motoristin saavan Arvosanan 10 yrityksestä, mutta arvosanan 4 oikeinkirjoituksesta.